ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
Το κρεμμύδι είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, το οποίο μάλιστα έχει αντιαλλεργικές, αντιιικές και αντιισταμινικές ιδιότητες.
Οι ενώσεις του θείου στα κρεμμύδια, βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος.
Το κρεμμύδι εμπεριέχει στοιχεία που βοηθούν στην κυτταρική επιδιόρθωση, ενώ είναι επίσης πλούσια πηγή κερσετίνης, ενός ισχυρού αντιοξειδωτικού.
Για να αποκομίσετε τα μεγαλύτερα δυνατά διατροφικά οφέλη από την κατανάλωσή τους, τα κρεμμύδια είναι καλό να τρώγονται ωμά ή ελαφρώς βρασμένα στον ατμό.